Ministerie van Defensie

Matroos Catering - Utrecht

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 22-05-2018 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Utrecht Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Afhankelijk van rang, leeftijd ...
MATROOS CATERING
Ben jij (bijna) klaar met je VMBO? En wil je aan de slag in de horeca, maar óók de wereld zien? Solliciteer dan als Matroos Catering bij de Koninklijke Marine.

Wat ga je doen?
Als Matroos Catering assisteer je onder meer de chef-kok bij het bereiden van de dagelijkse maaltijden in de kombuis (scheepskeuken), verricht je onderhoud aan keukenapparatuur en houd je de bedrijfshygiëne goed in de gaten. In de bottelarij (voedselopslagruimte) controleer je de magazijnvoorraden en zorg je ervoor dat het eten en drinken wordt verdeeld naar de verschillende eetverblijven en naar de koel- en vriesruimten. Of je werkt in de bakkerij, waar je teamgenoten en jij dagelijks voor vers brood en banket zorgen. Je kunt ook als hofmeester aan de slag gaan en het ontbijt, de lunch en het avondeten verzorgen. Je houdt dan ook de leef- en eetruimtes op orde en draagt bij aan het organiseren en uitvoeren van de catering bij recepties en partijen.

Waar ga je werken?
Voordat je aan de slag gaat als Matroos Catering, volg je eerst een brede opleiding. Je begint met de Eerste Maritiem Militaire Vorming (EMMV) van 12 weken waarin je onder meer algemene scheepstaken leert. Vervolgens doe je een vakopleiding van 12 weken in Brugge. Tot slot ga je aan boord acht maanden lang diverse opdrachten uit je leertakenboek uitvoeren en ga je werken in de kombuis, bottelarij, bakkerij en de koel- en diepvriesruimten van een schip.

Wie zoeken we?
  • Je hebt een VMBO-diploma (kaderberoepsgerichte leerweg).
  • Je bent minimaal 17 jaar en hooguit 26 jaar en 11 maanden oud.
Meer informatie over de toelatingseisen en de keuring vind je op www.werkenbijdefensie.nl.

Wat bieden we?
  • Een goed salaris dat afhankelijk is van je rang, leeftijd en ervaring. Meer informatie over de arbeidsvoorwaarden vind je op werkenbijdefensie.nl.
  • Als matroos ontwikkel je je persoonlijkheid en doe je skills op die goed van pas komen in je latere carrière. Ongeacht of je die binnen of buiten Defensie voortzet. Daarnaast bieden we je iets wat andere werkgevers niet kunnen: unieke werk- en levenservaring en de kans om wereldwijd bij te dragen aan vrede en veiligheid.

Solliciteren?
Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de button ‘Solliciteer’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Kok, Defensie, Medewerker Scheepskeuken, Hofmeester.

Contactgegevens

Contactpersoon Mark Blokhuis

Vestigingsplaats

Solliciteer