Ministerie van Defensie

Matroos Technische Dienst - Heel Nederland

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 03-10-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Heel Nederland Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een goed salaris
MATROOS TECHNISCHE DIENST

Ben jij (bijna) klaar met je VMBO en gek op techniek? Als Matroos Technische Dienst ben je samen met je teamgenoten verantwoordelijk voor alle (elektro)technische installaties aan boord van onze marineschepen. Denk bijvoorbeeld aan voortstuwingsinstallaties, radarsystemen en wapensystemen.

Wat ga je doen?
Als matroos Technische Dienst ga je werken als assistent-monteur op een van de vele schepen van de Marine. Je houdt je bezig met de controle, de bediening en het onderhoud van diverse installaties. Daarnaast los je storingen op en houd je het storingenboek bij. Dit doe je in de technische centrale, de machinekamers, pompkamers, radarhutten en alle wapentechnische ruimtes aan boord. Daarnaast assisteer je bij het laden, lossen en afmeren van jouw schip.

Waar ga je werken?
Voordat je aan de slag gaat als Matroos Technische Dienst, volg je eerst een brede opleiding. Daarna ga je aan boord acht maanden lang diverse opdrachten uit je leertakenboek uitvoeren. Zo leer je snel alle onderdelen van het schip en jouw taken kennen. Als je je leertakenboek succesvol afrondt, word je Matroos 1 bij de Technische Dienst. Daarna ga je rouleren en verschillende werkzaamheden binnen de Technische Dienst op het schip verrichten.

Wie zoeken we?
  • Je hebt een VMBO-diploma (kaderberoepsgerichte leerweg).
  • Je bent minimaal 17 jaar en hooguit 26 jaar en 11 maanden oud.
Meer informatie over de toelatingseisen en de keuring vind je op werkenbijdefensie.nl.

Wat bieden we?
  • Een goed salaris dat afhankelijk is van je rang, leeftijd en ervaring. Bij aanstelling in 2018 kom je daarnaast in aanmerking voor een aanstellingspremie van 2.500,- euro bruto per jaar. Meer informatie over de arbeidsvoorwaarden vind je op werkenbijdefensie.nl.
  • Als matroos ontwikkel je je persoonlijkheid en doe je skills op die goed van pas komen in je latere carrière. Ongeacht of je die binnen of buiten Defensie voortzet. Daarnaast bieden we je iets wat andere werkgevers niet kunnen: unieke werk- en levenservaring en de kans om wereldwijd bij te dragen aan vrede en veiligheid.

Solliciteren?
Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Vacature, fulltime, Nederland, Matroos Technische Dienst, leger, monteur, technicus, onderhoud, storingsmonteur.

Contactgegevens

Contactpersoon Ministerie van Defensie .
Solliciteer