Ministerie van Defensie

Officier Logistieke Dienst (HBO/WO) - heel Nederland

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 21-03-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats heel Nederland Niveau Starter
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een goed salaris
OFFICIER LOGISTIEKE DIENST (HBO/WO) BIJ DE MARINE

Heb jij een opleiding afgerond op ten minste HBO-niveau en wil je leiding gaan geven aan de logistieke keten bij de vloot of het Korps Mariniers? Waar ook ter wereld? Op zee en aan de wal? Kies dan voor een carrière als Officier Logistieke Dienst bij de Marine. Veel breder kan je horizon niet worden!

Wat ga je doen?
Onze marineschepen en onze eenheden van het Korps Mariniers zijn overal ter wereld, onder alle omstandigheden voor langere tijd inzetbaar. Hierbij is een goede logistieke ondersteuning van essentieel belang. Als Officier Logistieke Dienst ben je verantwoordelijk voor de hele logistieke keten, van voorraadbeheer tot financiën en juridische zaken. Dit kun je doen bij zowel de vloot als bij het Korps Mariniers. 

Waar ga je werken?
Voordat je aan boord gaat werken als Officier Logistieke Dienst volg je eerst de Korte Officiersopleiding aan het Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM) in Den Helder. Deze opleiding duurt ongeveer 1,5-2 jaar en omvat ook een vaarstage waarin je kennismaakt met het leven en werken op zee. Later in je carrière kun je banen op zee afwisselen met bestuurlijke of ondersteunende functies aan wal of bij het Korps Mariniers.

Wie zoeken we?
  • Relevante HBO/WO studie in de richting Logistiek/Facilitair, Financieel/Economisch of Bestuurs-/Bedrijfskunde. Daarnaast zijn we ook op zoek naar afgestudeerde juridische master studenten bij voorkeur met civiel effect.
  • Je bent minimaal 17 jaar en hooguit 28 jaar en 11 maanden oud.
Meer informatie over de toelatingseisen en de keuring vind je op werkenbijdefensie.nl.

Wat bieden we?
  • Een goed salaris dat afhankelijk is van je rang, leeftijd en ervaring. Meer informatie over de arbeidsvoorwaarden vind je op werkenbijdefensie.nl.
  • Als officier ontwikkel je je persoonlijkheid en doe je skills op die goed van pas komen in je latere carrière. Ongeacht of je die binnen of buiten Defensie voortzet. Daarnaast bieden we je iets wat andere werkgevers niet kunnen: unieke werk- en levenservaring en de kans om wereldwijd bij te dragen aan vrede en veiligheid.

Solliciteren?
Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Nederland, Officier Logistiek, Leger, Supply chain, Transport.

Contactgegevens

Contactpersoon Ministerie van Defensie
Solliciteer