Ministerie van Defensie

Officier Technische Dienst MARINE (HBO/WO) - Utrecht

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 02-10-2018 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Utrecht Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een goed salaris
OFFICIER TECHNISCHE DIENST BIJ DE MARINE (HBO/WO)

Ben jij (bijna) klaar met een technische HBO- of WO-opleiding en wil je direct een leidinggevende functie? Als Officier Technische Dienst geef je leiding aan een team dat verantwoordelijk is voor alle (elektro)technische installaties aan boord van marineschepen.

Wat ga je doen?
Als Officier Technische Dienst ben je verantwoordelijk ben je verantwoordelijk voor de conditie van en het onderhoud aan de (elektro)technische installaties aan boord van een van onze vele schepen. Ook geef je als officier advies aan het operationele commando van het schip over de inzet en inzetbaarheid van de diverse systemen. Tot slot geef je leiding aan en coördineer je de werkzaamheden van een team van technisch specialisten.

Waar ga je werken?
Voordat je als Officier Technische Dienst aan de slag gaat, volg je eerst de Korte Officiersopleiding aan het Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM) in Den Helder. Deze opleiding duurt ongeveer een jaar. Nadat je de opleiding hebt afgerond, volg je een ‘stage’ aan boord van een schip. In een periode van ongeveer zes maanden maak je verschillende opdrachten en rond je aan boord je takenboek af. Zo leer je snel alle onderdelen van het schip en jouw taken kennen. Gedurende de daaropvolgende jaren doe je kennis en ervaring op in diverse technische officiersfuncties aan boord.

Wie zoeken we?
  • Je hebt een HBO- of WO-diploma in een technische richting.
  • Je bent minimaal 17 jaar en hooguit 28 jaar en 11 maanden oud.
Meer informatie over de toelatingseisen en de keuring vind je op werkenbijdefensie.nl.

Wat bieden we?
  • Een goed salaris dat afhankelijk is van je rang, leeftijd en ervaring. Bij aanstelling in 2018 kom je daarnaast in aanmerking voor een aanstellingspremie van 3.500,- euro bruto per jaar. Meer informatie over de arbeidsvoorwaarden vind je op werkenbijdefensie.nl.
  • Als officier ontwikkel je je persoonlijkheid en doe je skills op die goed van pas komen in je latere carrière. Ongeacht of je die binnen of buiten Defensie voortzet. Daarnaast bieden we je iets wat andere werkgevers niet kunnen: unieke werk- en levenservaring en de kans om wereldwijd bij te dragen aan vrede en veiligheid.

Solliciteren?
Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Vacature, fulltime, Nederland, Officier Technische Dienst Marine, technicus, technisch engineer, leidinggevende, team lead, teamleider, advies.

Contactgegevens

Contactpersoon Ministerie van Defensie

Vestigingsplaats

Solliciteer